Hypotheken

Met goed professioneel advies de toekomst in

Gaat u een huis kopen? Dan gaat u wellicht 1 van de grootste financiƫle verplichtingen aan in uw leven. Of u nu een starter bent of voor de 4de keer gaat verhuizen, voor een goed en onafhankelijk advies bent u bij Hypotheek Middelharnis aan het juiste adres.

Een nieuwe hypotheek brengt veel vragen met zich mee, hoeveel kan ik lenen? Wat worden mijn woonlasten? Wat gaat er gebeuren met mijn huidige hypotheek? Maar er dienen ook keuzes te worden gemaakt. Welke rentevast periode is verstandig? Welke geldverstrekker heeft de juiste voorwaarden voor mij?

Veel vragen en keuzes waar u niet dagelijks mee te maken heeft, maar wij gelukkig wel. Wij gaan samen met u kijken welke hypotheek voor u de beste is. Hierin begeleiden wij u van A tot Z, van de eerste kennismaking tot en met het passeren van de akte bij de notaris.

Wij werken samen met een groot scala aan geldverstrekkers, zijn niet gebonden aan 1 partij en daarom echt onafhankelijk. Ook zitten er geen verborgen addertjes onder het gras qua kosten. Wij werken voor 1 vaste prijs zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Ook als uw rentevaste periode bijna afloopt of u wil dit tussentijds wijzigen dan kunt u bij ons terecht. Wij gaan dan samen met u kijken tegen welke voorwaarden en rente u dit het beste kunt afsluiten voor de nieuwe periode.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? U kunt ons altijd bellen op 0187-489133 of loopt gerust even binnen bij ons nieuwe kantoor aan de Doetinchemsestraat 32 in Middelharnis.