Verzekeren

Met goed professioneel advies de toekomst in

Uw kind beschadigt de auto van de buurman, u loopt waterschade op aan uw inboedel of u krijgt te maken met een juridisch conflict. Ongemerkt loopt u dagelijks verschillende risico's, dan is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent!

Wij hebben verschillende mogelijkheden om u een totaalpakket aan te bieden voor al uw verzekeringen. De voordelen hiervan zijn o.a. dat u één duidelijk overzicht heeft van al uw verzekeringen, deze verzekeringen zijn op elkaar afgestemd zodat u bijvoorbeeld niet dubbel verzekerd bent. Er worden niet elke maand verschillende bedragen afgeschreven door verschillende partijen. En u profiteert van extra pakketkorting op uw premie.

Om tot een zo goed mogelijk verzekeringspakket te komen nemen wij uitgebreid de tijd om alles met u door te lopen. Zo hebben wij een goed beeld van welke risico's u wil verzekeren en kunnen wij u een zo compleet mogelijk pakket aanbieden.

Uiteraard hoeft u niet te kiezen voor een verzekeringspakket maar kunt u bij ons ook terecht voor losse verzekeringen. Ook hiervoor hebben wij voldoende opties, denk aan uw autoverzekering die wij elk jaar zelf opnieuw berekenen voor u en controleren op scherpere premie's en betere voorwaarden. Of aan een opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheid, doorlopende reis etc.

Een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd bij ons opvragen, deze maken wij graag voor u!

Zelf een berekening maken?

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf een berekening uit te overen voor bijvoorbeeld een autoverzekering of annuleringsverzekering. U kunt deze berekening hier maken.