Wie zijn wij?

Stuk voor stuk professionals in de diensten die wij u leveren

Hypotheek Middelharnis is een onafhankelijk financieel advieskantoor, zoals de naam als zegt, in Middelharnis. Naast het advies bemiddelen wij ook in hypotheken, verzekeringen en kredieten.

Voor hypotheken kunt u terecht bij Wim Groenendijk. Wim heeft zijn sporen reeds verdient in de financiƫle dienstverlening, na jarenlang gewerkt te hebben bij Voogd & Voogd Verzekeringen heeft hij vervolgens enkele jaren gewerkt bij een hypotheekverstrekker. Sinds 1994 is Wim actief als zelfstandig ondernemer met Groenendijk & Partner Financieel Advies te Dirksland.

Voor verzekeringen en/of kredieten staat Stefan Klink voor u klaar. Stefan is na zijn opleiding bank & verzekeringen ook aan de slag gegaan bij Voogd & Voogd Verzekeringen. Na dik 10 jaar daar te hebben gewerkt kwam de kans voorbij om samen te gaan werken met Wim bij Hypotheek Middelharnis. Deze ging hij graag aan.

Heeft u hulp nodig bij belastingaangiftes? Dan kunt u terecht bij Rob Karsbergen. Zelf niet meer fysiek aanwezig op kantoor, maar u kunt nog altijd een afspraak met hem maken via de email of telefoon.

Nieuwsgierig geworden? U bent altijd van harte welkom in ons kantoor aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis. Overdag zijn wij altijd open, 's avonds alleen op afspraak.