Scheidingsplanner

Plan je nieuwe toekomst!

Een echtscheiding is een zeer ingrijpende gebeurtenis en zet uw leven overhoop. En niet alleen dat van u maar ook dat van uw partner en eventuele kinderen.

Voor de meeste mensen is het scheidingsproces een zeer vervelende periode waar ze graag zo snel mogelijk doorheen willen zijn. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want er moeten nog wel ‘even’ afspraken worden gemaakt over de scheiding (vermogensverdeling, woning) en de periode daarna (ouderschapsplan, (kinder-) alimentatie en pensioenverevening). Stuk voor stuk onderwerpen waarvan de meeste mensen die uit elkaar gaan geen verstand hebben omdat ze het nog nooit meegemaakt hebben.

Wij zijn financieel planners en kunnen de financiële kanten van een scheiding regelen. Maar we zijn geen scheidingsexperts. Daarom hebben we een samenwerking met Marco den Otter van de Scheidingsplanner Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Marco den Otter is een zeer ervaren Scheidingsplanner en desgewenst begeleidt hij u van A tot Z door dit hele proces. Of het nu om het pensioen, de eigen woning, de kinderen, de fiscale gevolgen, de alimentatie, de emoties, juridische zaken of uw eigen bedrijf gaat, bij hen vindt u alle expertise onder één dak. Hij werkt indien nodig samen met gespecialiseerde familierechtadvocaten, fiscalisten en notarissen. De Scheidingsplanner is gevestigd in ons pand aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis.

Via een klik op het logo komt u op de site van De Scheidingsplanner.